Moi kaikille!

Tällä sivustolla kokeillaan sosiaalisenmedian antamien mahdollisuuksien hyödyntämistä kone- ja metallialan opetuksessa. Tervetuloa kehittämään kone – ja metallialan opetusta Some-välinein!
Metallikilta on osa laajempaa hanketta ja sen juuret juontaa vuonna 2011 perustettuun Pintakiltaan. Pintakilta on perustettu sosiaalisen median hyväksikäyttöön teollisen pintakäsittelyn opettamisessa. Lisäksi pintakillan tarkoitus on toimia opiskelun jälkeen alan ammattilaisten ja ammattilaiseksi kasvavien yhteisenä keskustelufoorumina alan kehittämisessä. Metallikilta hyödyntää niitä hyviä käytäntöjä mitä pintakilta on toiminnassaan saavuttanut, ottaen kuitenkin huomioon metallialan erityispiirteet.
Tavoitteina on kehittää opetusmenetelmiä toisen asteen opetuksessa kone- ja metallialalla. Tarkoitus on saada aikaan opetusmenetelmiä millä pystyttäisiin parantamaan opiskelijoiden oppimista ja motivaatiota opiskelua kohtaan.


Tällä hetkellä mukana killassa on Koulutuskeskus Tavastian kone- ja metallialan koneistaja ja kunnossapitoasentaja luokat sekä Pirkon koneasentaja luokka Nokialta. Linkkeistä pääset seuraamaan opiskeljoiden ja opettajien blogeja.